Woningfotografie: de vriendelijke visuele introductie
‘A picture tells a thousand words’. Dat geldt vooral voor een woning die de verkoop in gaat. Met de juiste fotografie wordt de woning met al z’n ruimte, sfeer en mogelijkheden in beeld gebracht. De woning krijgt direct een voorsprong op de markt!

360 graden fotografie: het digitale voorportaal van een geslaagde bezichtiging
Met deze bijzondere fototechniek creëer je de mogelijkheid om een 360 view te krijgen in bepaalde ruimtes. Ideaal en onweerstaanbaar om de potentiële koper alvast een kijkje in de woning te geven. Erg populair en ook aantrekkelijk in ruimtes zoals de woonkamer, eetkamer en tuin. Ook betekent het een boost voor uw ranking op Funda.

Hoogte -en dronefotografie: hoogwaardig, hooggewaardeerd en hoog in de ranking
Hoogte -en dronefotografie is een nieuwe en sterk opkomende vorm van bedrijfspresentatie en woningpresentatie. Foto’s tot wel 8 meter in de lucht zijn geen enkel probleem. Het voordeel? De potentiële kopers zien heel duidelijk het perceel en perspectief van de woning of het pand. Zoals de grootte, de ligging in de omgeving en de tuin of grond die het perceel omgeeft. Ook Funda beloont de toepassing van hoogtefoto’s met een hogere ranking.

Maak uw vastgoed promotie compleet! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.