OVER TM VASTGOED PROMOTIE

Wie ben ik?

Van harte welkom op mijn website. Mijn naam is Taina Monteiro, ik ben in 2021 afgestudeerd van de opleiding HBO Bedrijfskunde. Naast mijn passie voor fotografie houd ik van sport zoals crossfit en hardlopen.

Met veel passie heb ik inmiddels 7 jaar ervaring opgebouwd in de woningfotografie/interieur branche. Nadat ik de eerste vier jaar voor twee marktleiders heb gewerkt, besloot ik om voor mijzelf te beginnen.

Deze beslissing heb ik genomen, omdat ik gepassioneerd ben in wat ik doe en graag meer tijd per woning wilde besteden. Ik  vind het belangrijk dat ik tijd genoeg in de woning kan doorbrengen, zodat ik kwalitatief werk lever. ‘’Elke woning is anders en verdient genoeg aandacht en professionaliteit” is mijn visie. Dat is de reden dat ik voor mijn bedrijf nu maximaal 2 opdrachten per dag inplan.

WERKT SAMEN MET

Wat betekent dit voor jou?

Bij mij krijgt de klant persoonlijke aandacht. De klant staat centraal. Ik verlaat uw woning alleen als we allebei tevreden zijn.  En ik kom graag terug als het nodig is. Ik werk niet per uur, maar per opdracht. Dat is wat mij onderscheidt. 

  • Persoonlijke aandacht
  • Direct communiceren met mij
  • Gevoel voor styling

REVIEWS VAN KLANTEN

Naar volle tevredenheid werken wij samen met TM Vastgoed Promotie in de omgeving van Apeldoorn. Persoonlijk, professioneel en lokaal, top!
Otis POtis P
11:44 03 Nov 22
Tainá heeft echt een prachtige presentatie (foto’s + film) van de woning gemaakt. Ik ben er erg blij mee!
Erna Van dijkErna Van dijk
13:37 12 Oct 22
Prima dienstverlening van Taina tbv foto’s, film en plattegronden tbv verkoop van een woning, incl artist’s impression; zeker voor herhaling vatbaar! MvG Erna van Dijk Koudijs makelaardij in Naarden
Chantal DekkerChantal Dekker
13:24 14 Aug 22
We zijn erg tevreden over de foto’s die Taina heeft gemaakt ivm de verkoop van ons huis.
Liz van BemmelLiz van Bemmel
17:08 09 May 22
Tainá heeft goede en erg professionele foto’s gemaakt voor de verkoop van ons huis. Daarnaast is Tainá super goed bereikbaar en flexibel waardoor wij snel een afspraak konden inplannen.Super bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Wij zijn er erg blij mee!
js_loader

Zullen we kennis maken?