OVER TM VASTGOED PROMOTIE

Wie ben ik?

Van harte welkom op mijn website. Mijn naam is Taina Monteiro, ik ben in 2021 afgestudeerd van de opleiding HBO Bedrijfskunde. Naast mijn passie voor fotografie houd ik van sport zoals crossfit en hardlopen.

Met veel passie heb ik inmiddels 7 jaar ervaring opgebouwd in de woningfotografie/interieur branche. Nadat ik de eerste vier jaar voor twee marktleiders heb gewerkt, besloot ik om voor mijzelf te beginnen.

Deze beslissing heb ik genomen, omdat ik gepassioneerd ben in wat ik doe en graag meer tijd per woning wilde besteden. Ik  vind het belangrijk dat ik tijd genoeg in de woning kan doorbrengen, zodat ik kwalitatief werk lever. ‘’Elke woning is anders en verdient genoeg aandacht en professionaliteit” is mijn visie. Dat is de reden dat ik voor mijn bedrijf nu maximaal 2 opdrachten per dag inplan.

Januari 2024 was een échte feestmaand!

Samen met onze vaste klanten hebben we ons 5-jarig bestaan bij rembrandt in Apeldoorn gevierd.

Even een terugblik naar het begin:
In 2019 besloot ik mijn passie te gaan volgen, hier begon een mooie reis naar ondernemerschap. Het was een pad vol uitdagingen en tegenslagen. Ik had geen middelenen, geen netwerk of iemand waarmee ik kon sparren/leren. Het enige wat ik dacht was, ik sta er alleen voor in een onbekende stad. Maar de passie die ik voelde voor mijn werk en mijn visie gaven mij de moed om door te gaan. En nu ga ik elke dag met plezier naar mijn werk! Gelukkig heb ik veel steun ervaren vanuit de gemeente Apeldoorn en van de lokale ondernemers. Tegenwoordig heb ik een waardevol netwerk opgebouwd met mensen waar ik op kan rekenen en waar ik elke dag van leer. Vanaf het eerste moment heb ik mij gefocust op persoonlijke aandacht. Echt tijd besteden aan de wensen van de klant. Het maakt mij niet uit of ik nou overdag, ’s avonds of in het weekend werk. Ik heb het er volledig voor over! Ik ben ontzettend dankbaar voor de langdurige, betrouwbare en respectvolle relaties die ik in deze 5 jaar heb opgebouwd.

WERKT SAMEN MET

WAT BETEKENT DIT VOOR JOU?

Bij mij krijgt de klant persoonlijke aandacht. De klant staat centraal. Ik verlaat uw woning alleen als we allebei tevreden zijn.  En ik kom graag terug als het nodig is. Ik werk niet per uur, maar per opdracht. Dat is wat mij onderscheidt. 

  • Persoonlijke aandacht
  • Direct communiceren met mij
  • Gevoel voor styling

ONS TEAM

Justin fotograaf tmvastgoed

JUSTIN

Ik ben Justin, een freelance fotograaf en videograaf uit Apeldoorn. In het dagelijks leven houd ik mij veel bezig met het produceren van reisbeelden en zodoende ben ik door het jaar heen vaak in het buitenland te vinden. Met Taina ga ik nu ook meer binnen Nederland aan de slag, en ik kijk er naar uit om mijn vaardigheden toe te passen in het vastleggen van vastgoedlocaties!

ZUZANA

My name is Zuzana, and I’m from Slovakia. I’ve always had a passion for photography and graphic design, which I studied. After finishing school, I worked mainly as a sales representative and in marketing, but photography has always been a significant part of my life too.

In the Netherlands, I decided to actively pursue photography. I’m grateful to be able to make a living doing something I truly love. I also want to give a shoutout to Tainá for giving me the opportunity to explore real estate photography and for providing great training sessions.

YORICK

Mijn naam is Yorick Elsinga. Ik ben laatstejaars student fotografie in Zwolle. Ik doe zelf veel in de portretfotografie, hier besteed ik dan ook graag mijn vrije tijd aan! Maar wil later aan het werk in de vastgoedfotografie.

Vanaf 5 februari tot en met 5 juli zal ik als stagiair meelopen met Tainá. Ik hoop tijdens mijn stage veel te leren met betrekking tot vastgoedfotografie. Ik kijk uit naar een leuke en leerzame periode!

REVIEWS VAN KLANTEN

Debby Berends-UltimateDebby Berends-Ultimate
08:20 05 Oct 23
Taina is een zeer gedreven dame. Ze is vriendelijk, flexibel, representatief, komt haar afspraken en levert snel de gevraagde informatie. Ze heeft voor onze panden plattegronden gemaakt, artist impressions en foto’s. Allemaal van goede kwaliteit!
Joris leemansJoris leemans
09:03 29 Sep 23
Tainá heeft bij de verkoop van mijn woning de foto’s gemaakt. Zagen er allemaal mooi uit en lieten de goede punten van mijn woning zien aan de potentiële kopers.
Miranda JethsMiranda Jeths
19:20 24 Aug 23
David WesterikDavid Westerik
18:17 17 Aug 23
Tainá heeft prachtige foto’s gemaakt van onze woning. Ze is flexibel en denkt mee. Zowel voor als tijdens de opdracht. Heel fijn!
Eugenie GeersEugenie Geers
10:09 12 Aug 23
Tainá is een professionele fotograaf die veel oog heeft voor detail, ze heeft zeer mooie foto’s gemaakt van onze woning.Absoluut een topper
Michael LatuperissaMichael Latuperissa
12:17 07 Aug 23
Taina is een vriendelijke fotograaf en geeft tips wanneer dit nodig is.Wij zijn erg blij met de foto’s, video en plattegronden die gemaakt zijn.
Naar volle tevredenheid werken wij samen met TM Vastgoed Promotie in de omgeving van Apeldoorn. Persoonlijk, professioneel en lokaal, top!
Otis POtis P
11:44 03 Nov 22
Tainá heeft echt een prachtige presentatie (foto’s + film) van de woning gemaakt. Ik ben er erg blij mee!
Erna Van dijkErna Van dijk
13:37 12 Oct 22
Prima dienstverlening van Taina tbv foto’s, film en plattegronden tbv verkoop van een woning, incl artist’s impression; zeker voor herhaling vatbaar! MvG Erna van Dijk Koudijs makelaardij in Naarden
Chantal DekkerChantal Dekker
13:24 14 Aug 22
We zijn erg tevreden over de foto’s die Taina heeft gemaakt ivm de verkoop van ons huis.
Liz van BemmelLiz van Bemmel
17:08 09 May 22
Tainá heeft goede en erg professionele foto’s gemaakt voor de verkoop van ons huis. Daarnaast is Tainá super goed bereikbaar en flexibel waardoor wij snel een afspraak konden inplannen.Super bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Wij zijn er erg blij mee!
js_loader

ZULLEN WE KENNISMAKEN?