DIT IS ONS TEAM

Justin fotograaf tmvastgoed
zuzana fotograaf tmvastgoed
Michelle tmvastgoedpromotie
Taina Monteiro Apeldoorn

JUSTIN

Ik ben Justin, een freelance fotograaf en videograaf uit Apeldoorn. In het dagelijks leven houd ik mij veel bezig met het produceren van reisbeelden en zodoende ben ik door het jaar heen vaak in het buitenland te vinden. Met Taina ga ik nu ook meer binnen Nederland aan de slag, en ik kijk er naar uit om mijn vaardigheden toe te passen in het vastleggen van vastgoedlocaties!

ZUZANA

My name is Zuzana, and I’m from Slovakia. I’ve always had a passion for photography and graphic design, which I studied. After finishing school, I worked mainly as a sales representative and in marketing, but photography has always been a significant part of my life too.

In the Netherlands, I decided to actively pursue photography. I’m grateful to be able to make a living doing something I truly love. I also want to give a shoutout to Tainá for giving me the opportunity to explore real estate photography and for providing great training sessions.

MICHELLE

Hey allemaal! Vanaf april maak ik deel uit van het team van TM Vastgoed Promotie als woningfotograaf. Ik ben Michelle, 27 jaar en ik heb al veel ervaring in de wereld van woningfotografie. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan en prachtige woningen vast te leggen! Samen met mijn vriend woon ik in het mooie Apeldoorn. Hoewel ik hier niet vandaan kom, voel ik me hier al 8 jaar helemaal thuis. Ik kijk er naar uit om jullie snel te ontmoeten!

TAINA

Mijn naam is Taina Monteiro, ik ben in 2021 afgestudeerd van de opleiding HBO Bedrijfskunde. Met veel passie heb ik inmiddels 7 jaar ervaring opgebouwd in de woningfotografie/interieur branche. Nadat ik de eerste vier jaar voor twee marktleiders heb gewerkt, besloot ik om voor mijzelf te beginnen.

REVIEWS VAN KLANTEN

Debby Berends-UltimateDebby Berends-Ultimate
08:20 05 Oct 23
Taina is een zeer gedreven dame. Ze is vriendelijk, flexibel, representatief, komt haar afspraken en levert snel de gevraagde informatie. Ze heeft voor onze panden plattegronden gemaakt, artist impressions en foto’s. Allemaal van goede kwaliteit!
Joris leemansJoris leemans
09:03 29 Sep 23
Tainá heeft bij de verkoop van mijn woning de foto’s gemaakt. Zagen er allemaal mooi uit en lieten de goede punten van mijn woning zien aan de potentiële kopers.
Miranda JethsMiranda Jeths
19:20 24 Aug 23
David WesterikDavid Westerik
18:17 17 Aug 23
Tainá heeft prachtige foto’s gemaakt van onze woning. Ze is flexibel en denkt mee. Zowel voor als tijdens de opdracht. Heel fijn!
Eugenie GeersEugenie Geers
10:09 12 Aug 23
Tainá is een professionele fotograaf die veel oog heeft voor detail, ze heeft zeer mooie foto’s gemaakt van onze woning.Absoluut een topper
Michael LatuperissaMichael Latuperissa
12:17 07 Aug 23
Taina is een vriendelijke fotograaf en geeft tips wanneer dit nodig is.Wij zijn erg blij met de foto’s, video en plattegronden die gemaakt zijn.
Naar volle tevredenheid werken wij samen met TM Vastgoed Promotie in de omgeving van Apeldoorn. Persoonlijk, professioneel en lokaal, top!
Otis POtis P
11:44 03 Nov 22
Tainá heeft echt een prachtige presentatie (foto’s + film) van de woning gemaakt. Ik ben er erg blij mee!
Erna Van dijkErna Van dijk
13:37 12 Oct 22
Prima dienstverlening van Taina tbv foto’s, film en plattegronden tbv verkoop van een woning, incl artist’s impression; zeker voor herhaling vatbaar! MvG Erna van Dijk Koudijs makelaardij in Naarden
Chantal DekkerChantal Dekker
13:24 14 Aug 22
We zijn erg tevreden over de foto’s die Taina heeft gemaakt ivm de verkoop van ons huis.
Liz van BemmelLiz van Bemmel
17:08 09 May 22
Tainá heeft goede en erg professionele foto’s gemaakt voor de verkoop van ons huis. Daarnaast is Tainá super goed bereikbaar en flexibel waardoor wij snel een afspraak konden inplannen.Super bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Wij zijn er erg blij mee!
js_loader

ZULLEN WE KENNISMAKEN?