Beeldbewerking

TM Vastgoed Promotie biedt ook mogelijkheden op het gebied van beeldbewerking. Photoshop kent voor ons geen geheimen meer. Wat kan je van ons verwachten?

  • foto’s retoucheren
  • kleurbewerkingen uitvoeren
  • Retoucheren van reflectie en spiegeling
  • 360 graden beelden Funda proof maken

Toegevoegde waarde

Foto’s leggen momentopnames vast. Hierin is het vaak onvermijdelijk om beeldbewerking toe te passen om te zorgen dat jouw stijl herkenbaar blijft. Zaken zoals het weer, tijd van de dag en camera kunnen hier invloed op hebben. Geniet van onze service en wordt ontzorgd.

Hoge kwaliteit beeldbewerking

Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit. Om die reden werken wij met experts met beheersing van Adobe Photoshop. Met regelmatige training en cursussen blijven we actueel met de nieuwe mogelijkheden binnen het programma. Dagelijks bewerken we beelden tot een mooi eindresultaat.

Onze werkwijze

Het was nog nooit zo makkelijk. Stuur een mail naar info@tmvastgoedpromotie.nl met jouw opdracht. Vermeldt hier de volgende zaken:

  • Soort fotografie
  • Aantal foto’s
  • Voorkeur stijl (eventueel met voorbeeldfoto)
  • Deadline voor het aanleveren

De foto’s verstuur je makkelijk via Dropbox. In ons eigen omgeving ontvang jij een map waarin je de bronbestanden kan plaatsen. Zodra de bewerkte beelden gereed zijn, vind je in die locatie ook de beelden. Simpel en overzichtelijk!

Voor wie is beeldbewerking interessant?

Beeldbewerking is interessant voor fotografen, reclamebureaus en webwinkels. Naast onze snelheid en kwaliteit, geven wij ook vrijblijvend advies voor de stijl van beeldbewerking en de mogelijkheden.

Kennismaken met beeldbewerking

 

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit. Ben jij benieuwd of meer informatie ontvangen? Bel dan met Taina via +31 6 48 55 45 51 of laat hier weten hoe wij jou kunnen bereiken. Laat je contactgegevens achter en wij nemen spoedig contact met jou op.

fotograaf-beeldbewerking-tmvastgoedpromotie

Breng jouw woning of bedrijf in beeld.