OVER TM VASTGOED PROMOTIE

Wie ben ik?

Van harte welkom op mijn website. Mijn naam is Taina Monteiro ik ben in 2016 afgestudeerd voor de opleiding AV-productie en Fotografie. Naast mijn passie voor fotografie en hardlopen ben ik part-time Bedrijfskunde student.

Met veel passie heb ik 4 jaar ervaring opgebouwd in de woningfotografie/interieur branche. Nadat ik 4 jaar voor twee markleiders heb gewerkt, heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen.

Waarom?

Deze beslissing is genomen, omdat ik gepassioneerd ben in wat ik doe. Ik  vind het belangrijk dat ik tijd genoeg in de woning kan doorbrengen, zodat ik kwalitatief werk kan leveren. ‘’Elke woning is anders en verdient genoeg aandacht en professionaliteit” is mijn visie. Dat is de reden dat ik voor mij bedrijf nu maximaal 2 opdrachten per dag inplan

Wat betekent dit voor u?

Bij mij krijgt de klant persoonlijke aandacht. De klant staat centraal. Ik verlaat uw woning alleen als we allebei tevreden zijn.  En ik kom graag terug als het nodig is. Ik werk  niet per uur, maar per opdracht. Dit is wat mij onderscheid.

Het voordeel van mijn bedrijf is dat communicatie tussen mij en mijn klanten rechtstreeks is zonder een tussenpersoon. Dit zorg voor effectiviteit  en efficiëntie.

Daarnaast heb ik gevoel voor styling en heb ik gouden tips van hoe je je huis het beste kunt presenteren voor de verkoop.

Dit zorgt voor optimale conversie voor mijn klanten!

Zin in een kennismaking gesprek? Ik kom graag naar u toe.

ERVARINGEN MET TM VASTGOED PROMOTIE

Taina fotografeert regelmatig woningen voor onze opdrachtgevers. Zowel mijn opdrachtgevers als ikzelf zijn zeer tevreden met de foto’s, wat zich vertaalt in een goede presentatie op Funda. De eerste indruk op Funda is namelijk erg belangrijk. Taina is zorgvuldig en let op details waardoor er een optimaal resultaat wordt bereikt. Daarnaast is ze vlot, vriendelijk, representatief en altijd op tijd op de afspraak.

Lola Reinders, Reinders Regio Makelaars

Taina heeft voor mij fantastische foto’s gemaakt. Ze weet zonder instructies precies wat de klant wil.

Mooie details foto’s en precies in de juiste stijl! Taina, mijn complimenten!

Bas van der Veen, Internet fabriek

Taina is een leuke, professionele fotograaf met oog voor detail. Ik ben zelden zo’n talent op fotografiegebied tegengekomen.

Elke werkgever mag trots zijn met Taina in het team! Ik beveel haar van harte aan.

Andres de Weert, RDW

TM VASTGOED PROMOTIE WERKT SAMEN MET