Loading...
TM VASTGOED PROMOTIE2019-07-22T08:32:49+01:00

BORN TO SHOOT THE WORLD AROUND ME

Wie ben ik?

Van harte welkom op mijn website. Mijn naam is Taina Monteiro ik ben in 2016 afgestudeerd voor de opleiding AV-productie en Fotografie. Naast mijn passie voor fotografie en hardlopen ben ik part-time Bedrijfskunde student.

Met veel passie heb ik 4 jaar ervaring opgebouwd in de woningfotografie/interieur branche. Nadat ik 4 jaar voor twee markleiders heb gewerkt, heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen.

Waarom?

Deze beslissing is genomen, omdat ik gepassioneerd ben in wat ik doe. Ik  vind het belangrijk dat ik tijd genoeg in de woning kan doorbrengen, zodat ik kwalitatief werk kan leveren. ‘’Elke woning is anders en verdient genoeg aandacht en professionaliteit” is mijn visie. Dat is de reden dat ik voor mij bedrijf nu maximaal 2 opdrachten per dag inplan

Wat betekent dit voor u?

Bij mij krijgt de klant persoonlijke aandacht. De klant staat centraal. Ik verlaat uw woning alleen als we allebei tevreden zijn.  En ik kom graag terug als het nodig is. Ik werk  niet per uur, maar per opdracht. Dit is wat mij onderscheid.

Het voordeel van mijn bedrijf is dat communicatie tussen mij en mijn klanten rechtstreeks is zonder een tussenpersoon. Dit zorg voor effectiviteit  en efficiëntie.

Daarnaast heb ik gevoel voor styling en heb ik gouden tips van hoe je je huis het beste kunt presenteren voor de verkoop.

Dit zorgt voor optimale conversie voor mijn klanten!

Zin in een kennismaking gesprek? Ik kom graag naar u toe.

Always Searching For The Shot

Aliquam interdum neque non quam scelerisque efficitur. Ut sagittis, mi sed vestibulum bibendum, lacus lacus vulputate enim, vel posuere diam nibh sit amet velit. Vivamus pulvinar sit amet enim sed sagittis. Ut quis porttitor lacus. Nulla tris cursus. Pellentesque molis velit eu bidum.

Landscapes 88
Wildlife 93
Business 98
Lifestyle 84

WHAT CLIENTS SAY ABOUT MY WORK

“When words become unclear, I shall focus with photographs. When images become inadequate, I shall be content with silence.”
ANSEL ADAMS
“There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are.”
ERNST HASS
“Black and white are the colors of photography. They symbolize the alternatives of hope and despair to which mankind is subjected.”
ROBERT FRANK

CLIENTS I’VE WORKED WITH