CONTACT

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Vastgoed presentatie is tegenwoordig niet meer weg te denken. Wek de interesse van toekomstige kopers en maak ze enthousiast door kwalitatieve, unieke beelden te tonen.

Om vastgoed op de beste manier te presenteren, biedt TM Vastgoed Promotie verschillende mogelijkheden. Wilt u gebruik maken van meerdere diensten? Dan stellen wij graag een pakket voor u samen. Een pakket dat maximaal bijdraagt bij de verkoop van het huis/pand.

4.9
Gebaseerd op 60 beoordelingen
powered by Google
Naar volle tevredenheid werken wij samen met TM Vastgoed Promotie in de omgeving van Apeldoorn. Persoonlijk, professioneel en lokaal, top!
Otis POtis P
11:44 03 Nov 22
Tainá heeft echt een prachtige presentatie (foto’s + film) van de woning gemaakt. Ik ben er erg blij mee!
Erna Van dijkErna Van dijk
13:37 12 Oct 22
Prima dienstverlening van Taina tbv foto’s, film en plattegronden tbv verkoop van een woning, incl artist’s impression; zeker voor herhaling vatbaar! MvG Erna van Dijk Koudijs makelaardij in Naarden
Chantal DekkerChantal Dekker
13:24 14 Aug 22
We zijn erg tevreden over de foto’s die Taina heeft gemaakt ivm de verkoop van ons huis.
Liz van BemmelLiz van Bemmel
17:08 09 May 22
Tainá heeft goede en erg professionele foto’s gemaakt voor de verkoop van ons huis. Daarnaast is Tainá super goed bereikbaar en flexibel waardoor wij snel een afspraak konden inplannen.Super bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Wij zijn er erg blij mee!
js_loader